Tiimi

image

Susanna Hurskainen

toimitusjohtaja, personal trainer, fitnessvalmentaja, ryhmäliikunnanohjaaja, spinningohjaaja

Liikunta ja hyvinvointi on intohimoni, työni ja harrastukseni. Valmennan työssäni asiakkaita urheilijoista elämäntapamuuttujiin. Opastan aina asiakkaitani löytämään omat elämäntapansa liikunnan, hyvinvoinnin sekä ravinnon parissa.

Sähköposti: susanna@tzemppi.fi

Puhelin: 045 111 5881

image

Samuli Kostiainen

osakas, joukkuevalmennus

Joukkuelajit ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. Vuosien kokemus ja rakkaudesta lajiin jalkapallon parissa on tuonut kokemusta niin junioreiden valmentajana kuin tuomarinakin.

Sähköposti: kostinensam@gmail.com

Puhelin: 050 574 7704

image

Riku Rosvall

osakas, hyvinvointivalmentaja, spinningohjaaja, ryhmäliikunnanohjaaja

Valmennan ja ohjaan vuosien kokemuksella niin spinningissä, ryhmäliikunnassa kuin yksilötasollakin. Huumori ja pieni pilke silmäkulmassa kohti kaikkia tavoitteita.

Sähköposti: rikunraakit@gmail.com

Puhelin: 045 214 8513

image

Heidi Mannila

osakas, terveydenhoitaja, ravintoneuvoja, ryhmäliikunnanohjaaja

Liikunta on kuulunut elämääni pienestä pitäen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on jo ammattinikin puolesta minulle tärkeää. Kuntosalilta tankotanssiin ja sieltä juoksun kautta ryhmäliikuntaan. Vuosien kokemukset ovat tuoneet onnistumisia ja itsevarmuutta. Olen valmiina jakamaan osaamistani ja innostusta myös muille.

Sähköposti: heidi.mannila86@gmail.com

Puhelin: 045 650 6794

image

Emmi Prykäri

ryhmäliikunnanohjaaja, spinningohjaaja, koulutettu hieroja

Elämän arvoihini kuuluu terveys ja hyvinvointi. Liikunta kuuluu elämäntapaani ja nautin monipuolisesta treenaamisesta. Välillä haastan itseäni ja asiakkaitani.

image

Tanja Jantunen

spinningohjaaja

Olen Tzempin alkuperäinen sisäpyöräilyohjaaja eli ohjauskokemusta minulta löytyy vuoden 2011 alusta alkaen. Olen elämäntapaurheilija, jolle liikkuminen eri muodoissaan on oman elämäni voima. Haluan, että liikkuminen on jokaisen oikeus. Haluan olla ohjaaja, jonka tunnille aivan jokaisen on helppo tulla!

image

Terhi Puustelli

ryhmäliikuntavastaava, koulutettu kuntonyrkkeilyohjaaja

Olen toiminut Tzempissä ohjaajana vuodesta 2012 lähtien. Itse treenaan monipuolisesti eri lajeja. Kuntonyrkkeily on ollut harrastukseni jo pitkään – lähes parikymmentä vuotta. Circuit- ja kuntonyrkkeilytunneillani treenataan täysillä, mutta aina pilke silmäkulmassa. Liikunnanriemua ei siis unohdeta!

image

Outi Nenonen

ryhmäliikunnanohjaaja

Olen liikunnasta energiaa saava nainen, jolle hyvinvointi on elämäntapa. Ohjauksiini kuuluvat monipuoliset circuitit ja kaikkia palvelevat kehonhuoltotunnit. Tule ja koe se uskomaton voima, jonka liikunta tuo. ;)

image

Sanna Myllymaa

ryhmäliikunnanohjaaja

Monipuolinen liikkuminen on elämäntapa, liikkumisen ilon välittäminen asiakkaille on sydämen asia. Ohjaajana LesMills -tunneilla (Bodystep, Bodypump, Bodybalance), kesäkausina toiminnallinen harjoittelu ja kehonhuolto.

image

Veera Satola

ryhmäliikunnanohjaaja

Sosiaalisena ikiliikkujana ja ”joka lajin kokeilijana” rakastan ryhmäliikuntojen tuomaa hikeä ja hyvänolontunnetta! Siksipä toivotan kaikki tervetulleeksi mukaan kokeilemaan, oppimaan, hikoilemaan, nauttimaan ja nauramaan!

image

Veera Kulmala

ryhmäliikunnanohjaaja, asiakaspalvelija

Mun nimi on Veera ja olen kotoisin Varsinais-Suomesta Turun seudulta, Euraan olen muuttanut viime vuonna. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, ja tällä hetkellä opiskelen SAMK:ssa konetekniikan insinööriksi. Sain Tzempistä ryhmäliikunnan ohjaajan töitä opintojeni ohelle, ja kouluttauduin Zumba-ohjaajaksi. Ohjaajan urani on siis vielä aivan alkutaipaleella, ja odotankin innolla tulevaa. Minua näkee usein myös kuntosalin puolella, joten tulehan vetäisemään hihasta ja rupattelemaan! Nähdään Zumba-tunneilla!

image

Iida Rajala

asiakaspalvelija

Heippa, olen Iida ja opiskelen Euran lukiossa toista vuotta. Olen iloinen, ulospäinsuuntautunut ja aina valmis auttamaan. Tzempissä aloitin työni kesällä 2020. Harrastuksiini kuului lentopallo yli kolme vuotta ja suurimman osan niistä pelasin Euran Raikussa. Tällä hetkellä treenailen tavoitteellisesti kuntosalilla. Näetkin minua usein niin asiakaspalvelutehtävissä, kuntosalilla kuin ryhmäliikunnassa. Nyppää rohkeasti hiasta jos tulee kysyttävää, autan mielelläni kaikessa.

image

Sanna Aro

hieroja

Hei, olen Sanna Rauman Lapista. Olen suorittanut hieronta opintoni Turun Hieronta -akatemiassa v. 2009. Toimin yrittäjänä muutaman vuoden, jonka aikana sain vakituisen työpaikan toisaalta ja jätin yritykseni. Tällä hetkellä olen opintovapaalla ja opiskelen tuotantoeläinhoitajaksi Kokemäellä. Haluan pitää hierontataitoni edelleen yllä ja siksi sovimme Tzempin kanssa muutamista hieronta-ajoista viikossa.

image

Mika Ahomäki

hieroja

Olen Mika Ahomäki ja tulen Porista. Käyn hieronnan ammattitutkintoa Sataedussa. Valmistun toukokuussa 2021. Ensi vuonna tulee täyteen 50v. Harrastan yleisurheilua masters/veteraani sarjoissa. Kovin saavutukseni sieltä on MM-voitto Australiasta. 2016. Työurani tähän asti olen tehnyt tietoliikenne töissä.