STEP2FIT
Step2fit valmentajat

Jeve Ojala


Jeve on klassisen kehonrakennuksen kilpailija, joka on saavuttanut nuorten klassisen kehonrakennuksen Euroopan mestaruuden sekä kaksi Suomen mestaruutta.

Jevellä on jatkuva halu kehittää osaamistaan niin ravitsemuksen kuin treenaamisenkin saralla ja tarjota tuoreinta tietoa käytännön tasolla asiakkailleen. Hänellä on laaja kokemus ravinto- ja treeniohjelmien tekemisestä ja saliohjauksista, mitä erilaisimpiin tavoitteisiin ikääntyvästä laihduttajasta fitness-kilpailijaan.

Jeven kisavalmennettavien parhaita saavutuksia ovat SM-hopea junioreiden Classic Bodybuildingissa ja SM-pronssi Body Fitneksessä ja valmennustiimin kasvaessa lisää menestystä on takuulla odotettavissa, sillä Jeven kunnianhimoinen tavoite on olla parempi valmentaja kuin kilpailija.

Step2Fit Personal Trainer Jeve Ojala

Jani Rajala


Olen kuntosaliyrittäjä Kuntokeskus Tzempistä. Toimipisteemme sijaitsevat Eurassa ja Laitilassa. Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa monipuoliset harjoitusmahdollisuudet myös Step2Fit -asiakkaille.

Pyrin aina valmennuksessani antamaan asiakkaalle kaikkeni ja tukemaan häntä loppuun asti. Haluan auttaa asiakasta ylittämään itsensä niin, että jokainen punnerrus, toisto, halu kehittyä ja mennä kohti omia unelmia lähtee asiakkaasta itsestään.

Yhdessä onnistumme varmasti!

Olet sitten aloittelija, pelaat jääkiekkoa SM-tasolla tai haluat tulevaisuudessa kilpailla Bodylavoilla, ota rohkeasti yhteyttä niin laitetaan yhdessä pyörät pyörimään!

Step2Fit Personal Trainer Jani Rajala

Mikko Männistö


Mikolla on nuoresta iästään huolimatta jo 9 vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta ja ravitsemuksesta. Hänen erityisalaansa ovat kehon hormonitoiminta ja sen vaikutukset treenaamiseen ja yleiseen hyvinvointiin. Tätä vuosien varrella kertynyttä, ja jatkuvasti kehittyvää tietämystä, Mikko haluaa tarjota myös asiakkailleen.

Kilpailusaavutuksina hänellä on klassisen kehonrakennuksen juniorisarjan SM-pronssia sekä miesten fysiikkakilpailujen juniorisarjan SM-kulta.

Valmentajana Mikko on sitoutunut ja motivoitunut ajamaan asiakkaita kohti tavoitteita ja niistä yli.

Step2Fit Personal Trainer Mikko Männistö

Team Tzemppi


Team Tzemppi on rekisteröity yhdistys, joka tarjoaa seuran esimerkiksi BodyFitness kilpailijoille ja yhdistykseltä voi hakea tukea oman harrastuksen menoihin ja kilpailukuluihin.

Team Tzemppi on avoinna kaikille ja jokainen voi liittyä jäseneksi. Jäseneksi liittyessä täytetään yhteystieto kaavake ja samalla maksetaan 25€ kannatusmaksu. Kaavakkeet löytyvät Kuntokeskus Tzempistä.

Jäsenet pääsevät Team Tzempin järjestämiin kilpailumatkoihin ja ovat oikeutettuja hakemaan tukea yhditykseltä omaan harrastukseensa! Tervetuloa kaikki Team Tzempin jäseneksi ja samalla tuet kilpailjoita matkalla menestykseen! 

Team Tzemppin valmennuksesta vastaa Step2Fit yritys. Laadukkaan valmennuksen lisäksi tarjolla on kilpailuseura ja iso tukijoukko ympärille!