STEP2FIT
Step2fit ruokaohjelmat

Tyydytkö vain toteamaan: ”Taas sitä samaa parsakaalia ja kanaa…”


Onko sinulle tuttua, kun olet dieetillä tai ns. ruokavaliolla, jonka Personal Trainer/valmentaja on sinulle laatinut tai olet sellaisen netistä hankkinut, että ruokavaliosi koostuu samoista ruoka-aineista päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen?

Olet tällöin kenties törmännyt siihen yleiseen ongelmaan, että ruokaohjelman noudattaminen on alkanut maistua puulta, koska olet niin lopen kyllästynyt niihin samoihin ruokiin, ettet halua nähdä yhtään purkkia maitorahkaa tai tonnikalaa enää koskaan, jonka takia joudut lopettamaan ravinto-ohjelman noudattamisen, vaikka motivaatio laihduttamiseen olisi edelleen korkealla.

Vai haluatko ihmetellä: ”Mitä tänään syötäisiin?”


Me Step2Fit:illä ymmärrämme, ettei kukaan halua loppuelämäänsä elää vain muutaman ruoka-aineen varassa, koska tällaisilla ruokavalioilla saadut tulokset ovat poikkeuksetta yhtä hetkellisiä kuin hetkellinen elämä yksinkertaisen ruokavalion varassa. Step2Fit:in valmentajat ovat keksineet tähän yhtä yksinkertaisen ratkaisun kuin ongelmakin on: Lisää vaihtoehtoja ruokavalioon!

Luonnollisesti useat vaihtoehdot ruokavaliossa tekevät syömisestä huomattavasti mielekkäämpää kuin ruokavalio ilman vaihtoehtoja. Samalla ne myös takaavat asiakkaan oman tietämyksen lisääntymisen terveellisestä ja monipuolisesta ravitsemuksesta, jossa on enemmän mahdollisuuksia kuin rajoituksia. Näin asiakkaan on helppo tehdä oikeita valintoja itsenäisesti ruokakaupassa ja keittiössä myös tulevaisuudessa ilman paperilla olevien ohjeiden noudattamista. Parhaimmillaan siis terveellisestä ruokavaliosta tulee elämäntapa eikä se jää vain hetkelliseksi dieetiksi.

Step2Fit tarjoaa jotain UNIIKKIA!


Step2Fit:in ruokaohjelmapohja sisältää yli kolmekymmentä erilaista ateriavaihtoehtoa, joihin jokaiseen on laskettu myös annosvaihtoehdot seitsemällä eri kalorimäärällä. Näihin yli kolmeenkymmeneen ateriavaihtoehtoon ei ole edes huomioitu yksittäisiä samaenergisiä ruoka-ainevaihtoehtoja kuten esimerkiksi voi/kookosöljy, riisimuro/riisikakku, peruna/bataatti ja parapähkinä/hasselpähkinä, joita on sisällytetty edellä mainittuihin ateriavaihtoehtoihin. Kaiken kukkuraksi ruokaohjelmapohja sisältää selkeän taulukon kymmenestä erilaisesta liha-/kana-/kalavaihtoehdosta, joten saat taatusti ruokaa, josta myös pidät!

Mitä asiakas hyötyy siitä, että jokaiselle ateriavaihtoehdolle on laskettu myös annoksia erisuuruisilla kalorimäärillä? Valmennuksen ajan Step2Fit:in valmentajat tekevät asiakkaille yksilölliset ravinto-ohjelmat ja muokkaavat niitä aina tarpeen mukaan. Valmennuksen päätyttyä ruokaohjelmapohja jää tietenkin asiakkaan omaan käyttöön ja ruokaohjelmapohjan avulla kalorimäärän muokkaaminen (lasku/nosto) tai vaikkapa kokonaan uuden ravinto-ohjelman suunnittelu oman energiatarpeen mukaan on hyvin helppoa myös itsenäisesti valmennuksen jälkeen.

Hyvä tietää


Mikä tärkeintä, osan ruokaohjelmapohjan aterioista valmistat tarvittaessa hyvin helposti parissa minuutissa ja toisaalta, kun voit nautiskella kiireettömästi ruuasta, ruokaohjelmapohjasta löytyy ateriavaihtoehtoja myös enemmän keittiössä viihtyville henkilöille. Asiakkaan helpotukseksi jokaiselle aterialle on kirjoitettu esimerkkivalmistusohje ohjelmaan merkittyjen raaka-aineiden lisäksi, joka ei tietenkään ole ainoa tapa valmistaa ateriaasi annetuista ruoka-aineista, vaan jokainen saa käyttää mielikuvitustaan ja omia pikku kikkojaan omassa kokkikornerissaan.

Ruokaohjelmapohja sisältää myös valikoiman hyvistä palautusjuomavaihtoehdoista ja ainesosat optimaalisen treenijuoman kokoamiseen, joille on myös laskettu kalorit valmiiksi asiakkaiden erilaiset tavoitteet huomioon ottaen. Lisäksi ruokaohjelmapohjasta löytyy ohjeistus tärkeimpien sekä hyödyllisten vitamiinien käytöstä.

Mistä tiedät, sopiiko Step2Fit:in ruokavaliot myös sinulle?


Mikäli kärsit tavallisimmista ruoka-aineyliherkkyyksistä eli laktoosi-intoleranssista, gluteeniherkkyydestä, keliakiasta tai maitoallergiasta, Step2Fit:in ravinto-ohjelmat ovat sinulle sopivia kaikesta huolimatta, sillä valtaosa Step2Fit:in ruokaohjelmapohjan ruuista on täysin maidottomia ja gluteenittomia.

Voidaankin siis sanoa Step2Fit:in ravinto-ohjelmien sopivan sellaisenaan lähes kaikille. Step2Fit:in ruokavalio on kokeilemisen arvoinen, mikäli sinulla on ongelmia vatsan ja/tai suoliston toiminnan kanssa, kärsit aknesta, jatkuvasta makeanhimosta ja väsymyksestä, nivelsäryistä, astmasta tai sairastat useita flunssia vuodessa.