STEP2FIT

RUOKAOHJELMAT- Lisää vaihtoehtoja ruokavalioon!


Oletko kyllästynyt yksipuolisiin ruokaohjelmiin? Me Step2Fit:llä ymmärrämme, ettei kukaan halua loppuelämäänsä elää vain muutaman ruoka-aineen varassa. Ruokaohjelmissamme on tarjolla yli 30 erilaista ateriavaihtoehtoa ruokaohjeineen. Ylivertainen valttikorttimme on ruokaohjelmapohja, joka on täysin ainutlaatuinen markkinoilla sisältäen todella laajan paketin terveellisiä ja herkullisia ateriavaihtoehtoja. Lue lisää ruokaohjelmista...

SALIOHJAUKSET


Saliohjauksia toteutetaan Turussa, Tampereella, Porissa, Kauttualla sekä Laitilassa. Step2Fit:in kanssa yhteistyössä toimivat Sali82 Turussa ja Kuntokeskus Tzemppi Kauttualla sekä Laitilassa. Step2Fit tarjoaa saliohjauksia tarvittaessa niin pienille kuin isommillekin ryhmille sekä yrityksille. Järjestämme myös treeni- ja ravintoseminaareja.

VALMENTAJAT - Ammattilaiset kaiken takana


Jeve Ojala - Klassisen kehonrakennuksen Euroopanmestarilla ja kaksinkertaisella Suomen mestarilla on laaja kokemus ravinto- ja treeniohjelmista. Valmennettavista kaksi on noussut fitnesslavalle asti, parhaana saavutuksena SM-pronssi Body Fitnessessä.
Lue lisää...

Jani Rajala - Kuntosaliyrittäjä Kuntokeskus Tzempissä. Kymmenen vuoden kokemus erilaisten ravinto- ja treeniohjelmien tekemisestä. Laaja tietämys erilaisista lisäravinteista ja niiden hyödyistä mm. laihduttamisessa ja kuntosaliharjoittelussa.
Lue lisää...

Mikko Männistö - Nuoresta iästään huolimatta pitkä kokemus kuntosaliharjoittelusta. Saavutuksina mm. klassisen kehonrakennuksen juniorisarjan SM-pronssi
Lue lisää...

Valmentajat: Jeve Ojala, Jani Rajala, Mikko Männistö