Palvelut

BodyCombat

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

BodyCombat on voimistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Tämä äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily). Tunteja tukee energinen musiikki ja kannustavat ohjaajat. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.

Body Combat sopii kaikille!

Susanna Hurskainen

BodyBalance

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

BodyBalance soveltuu ihan jokaiselle. Tunti pohjautuu joogaan ja se kehittää mieltäsi, kehoasi ja parantaa elämääsi. BodyBalancetunnilla joogaan yhdistetään myös Tai Chi- ja Pilateselementtejä. Tunti tekee kehostasi joustavamman ja voimakkaamman, mutta myös auttaa sinua keskittymään ja rauhoittumaan. Hallittu hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut, ohjatut liikesarjat, liikkeet ja asennot yhdessä musiikin kanssa luovat kokonaisvaltaisen harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino. BodyBalancessa vahvistat koko kehoasi ja lähdet tunnilta tyynenä ja keskittyneenä, mutta ennen kaikkea Iloisena.

Sanna Myllymaa

BodyPump

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

LesMills Bodypump -tunti on lihaskuntotunti, jossa treenataan musiikin rytmissä kehon päälihasryhmät. Tunnilla käytetään levytankoja ja -painoja.

Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä koko kehon tehokkaan lihaskuntotreenin tunnissa.

Sanna Myllymaa

BodyStep

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

BodyStep on energisoiva askeltreeni, jonka avulla varmasti pääset eroon stressistä. Korkeudeltaan säädettävän steppilaudan ja yksinkertaisten liikkeiden toistolla motivoidut hyvän musiikin ja kannustavien ohjaajien kanssa. Tämä kuntotreeni pakottaa rasvanpolton ylikierroksille ja lihaksiston koville – kasvata kuntoa kehosi ohella.

Jokaisella BodyStep -tunnin musiikkikappaleella on tietty treenitarkoitus. Yhdessä ne luovat energiaa koko kehon harjoitukseen. Treeniä on helppo soveltaa rankemmaksi tai kevyemmäksi jokaisen kunnon mukaan, ei tarvitse muuta kuin säätää askeleen korkeutta. Tyypillisesti BodyStep -tunti alkaa kevyellä lämmittelyllä, josta siirrytään perusliikkeisiin. Tärkeää on se kuinka laudalle askelletaan oikein. Tämän jälkeen treenin tempo nousee hiljalleen. Sydämen syke nousee ja hiki virtaa, kun tullaan kohti kahta ensimmäistä treenihuipentumaa, joiden jälkeen otetaan rauhallisemmin ja palaudutaan.

Kolmas ja viimeinen huippu laittaa kehon koville, sillä nyt on aika pumpata kaikki irti. Tämä viimeinen huippu on fyysisesti haastavin liikkeiltään ja tässä vaiheessa pääset antamaan itsestäsi kaiken irti.
Tämän jälkeen annetaan jalkojen levätä ja siirrytään hiljalleen harjoittelemaan yläkehoa ja vatsalihaksia ja palaudutaan venytellen treenien viimeisestä vaiheesta.

BODYSTEPIN HYÖDYT
Polttaa huomattavan määrän kaloreita
Kasvattaa voimaa perustreenillä
Nostaa yleiskuntoa
Kehittää tasapainoa
Parantaa luiden ja nivelten kuntoa
Kasvattaa sydämen ja keuhkojen tilavuutta ja hapenottokykyä

Sanna Myllymaa

Circuit

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

Kiertoharjoittelu eli circuit on tehokas koko kehon läpikäyvä harjoittelu. Hydrauliikkavastuksella toimivat Technogymin Easy Line -laitteet takaavat turvalliset liikeradat ja soveltuvat näin kaikille. Tunti on yhdistelmä lihaskunto- ja aerobista harjoittelua ja soveltuu erinomaisesti kehon muokkaukseen ja rasvanpolttoon. Laitteiden lisäksi liikkeitä tehdään myös lattialla ja viikottain vaihtuvat liikkeet ja eri ohjaajat takaavat sen, että tunnit ovat aina erilaisia ja kiehtovia. Tunti soveltuu erinomaisesti vasta-alkajille tai itsestään kaiken irti haluaville. Asiantuntevat ohjaajat ottavat aina huomioon asiakkaan ja muokkaavat tuntia tarvittaessa sen mukaan. Circuitista onkin tämän vuoksi tullut todella suosittu eikä tunnilla ole unohdettu naurua ja höpötystä. Tule mukaan rentoon porukkaan viihtymään!

Outi Nenonen
Terhi Puustelli
Veera Satola
Veera Kulmala

Kehonhuolto

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

Ravinto, treeni ja lepo muodostavat fyysisen kunnon pyhän kolminaisuuden. Treeni voidaan jakaa kehittävään, jolla järkytetään elimistön tasapainotilaa, ja palauttavaan, jolla pyritään palauttamaan kehon järkytystila lähemmäksi tasapainoa. Kehonhuolto on yhtenä palauttavan harjoittelun osana. Tzempin kehonhuoltotunnilla huollamme kehoamme monipuolisesti, erilaisia harjoitteita ja välineitä käyttäen. Säännöllisen kehonhuollon myötä opit hallitsemaan ja kuuntelemaan kehoasi, rentoutumaan sekä ymmärtämään kehonhuollon merkityksen osana harjoitteluasi ja kehitystäsi.

Susanna Hurskainen
Outi Nenonen
Veera Satola
Emmi Prykäri
Heidi Mannila

Kuntonyrkkeily

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

Kuntonyrkkeily on erittäin monipuolinen 60 minuuttia kestävä kuntoilumuoto, joka kuormittaa koko liikuntaelimistöä. Nyrkkeilyliikkuminen vaatii aktiivista jalkojen työskentelyä ja ylävartalo kuormittuu lyönti- ja väistöharjoitteista. Harjoituksissa tehdään liikkumis-, lyönti- ja väistöharjoituksia, jotka kehittävät koko kehon koordinaatiota. Lisäksi joka tunnilla on lihaskunto-osuus. Yksin ja pareittain tehtävät tekniikkaharjoitukset tarjoavat jokaiselle haasteita ja mahdollisuuden kehittyä. Lyöntiharjoitukset tehdään kaverin pistehanskoihin tai säkkiin. Kuntonyrkkeily sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta.

Tunnille tullessasi tarvitset vain sisäliikuntavarusteet, sillä alkuun pääset kuntokeskuksemme hanskoilla. Voit tulla yksin, kaksin tai porukassa; pariharjoituksissa on aina tasoisesi kaveri, ja yhdessä treenatessa ryhmä tulee nopeasti tutuksi!

Terhi Puustelli

Ohjattu kuntosali

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

Ohjatulle kuntosalitunnille voi osallistua kaiken kuntoiset ja tasoiset. Halusitpa vinkkejä omiin treeneihisi, hioa suoritustekniikoita tai aloittaa kuntosaliharjoituksen, olet tervetullut mukaan. Treenaamme pienryhmässä viikoittain vaihtuvilla ohjelmilla.  Jokaisella tunnilla keskitytään eri lihasryhmiin, joten pääset monella tapaa jyvälle kehon eri osa-alueiden monipuolisesta treenaamisesta. Oikeiden suoritustekniikoiden myötä pystyt jatkossa treenaamaan yksinkin turvallisesti ja tehokkaasti. Treenit tehdään max. 4 hengen porukassa, jotta jokainen saa mahdollisimman yksilöllistä opastusta.

Susanna Hurskainen

RVP

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

RVP eli reisi-vatsa-pakara -jumppa

Tämä tunti on reisien, pakaroiden ja vatsan muokkaustunti. Lihaskuntoharjoitteita tehdään lähinnä oman kehon painolla. Vaihteluita liikkeisiin saadaan käyttämällä steppilautaa ja levypainoa. Suurimmaksi osaksi tunnilla käytetään kuitenkin oman kehon painoa ja tunti soveltuu niin vasta-alkajille, kuin konkareillekin.

Sanna Myllymaa
Veera Satoja
Veera Kulmala
Emmi Prykäri

Spinning

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

Spinning on 45-50 minuutin mittainen tunti sisäpyörätreeniä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa ja ledivalojen välkkeessä. Ohjaajat leikittelevät erilaisilla oteleveyksillä, polkutekniikoilla ja saavat sykkeesi kohoamaan ja hien virtaamaan. Ohjaajat suunnittelevat ohjelmansa itse alusta loppuun, mikä takaa erilaiset ja vaihtelevat tunnit. Tunnin päättää venyttely.

Riku Rosvall
Tanja Jantunen
Veera Satola
Susanna Hurskainen
Emmi Prykäri

Tzemppipumppi

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

Tzemppipumppi on lihaskuntotunti, jossa rasva palaa ja kroppa kiinteytyy. Apuna käytetään myös kehon omaa painoa, käsipainoja, tankoa ja levypainoja sekä vaihdellen kuminauhaa ja lautaa. Tehtävät liikkeet ovat helppoja ja pystyt säätelemään vastusta itse. Tunnilla keskitytään treenaamaan eri lihasryhmiä pitkillä sarjoilla, jolloin lihaskestävyys paranee. Tunnilla venytetään lihaskestävyys äärimmilleen, niin musiikin tahdissa kuin siitä piittaamattakin. Fiilis ja tekniikka ovat tunnin pääasia, sekä se, että hiki virtaa ja lihakset saavat hyvän harjoituksen.

Jokainen treenaa oman tasonsa mukaan ja ohjaaja näyttää vaihtoehtoja liikkeisiin sitä tarvitseville. Tunnilla käytetään perinteisiä kuntosaliliikkeitä, joita yhdistetään kappaleiden aikana sarjoiksi. Yhden kappaleena aikana saatetaan siis treenata montaakin lihasryhmää kerralla. Tzemppipumppi on kokonaisvaltainen, kaikkien lihasryhmien kestävyyttä kasvattava, oman kehon haastava ja koukuttava tunti!

Tzemppipumppi-tunnin keskeisin asia on lihakset ja liikunnan ilo!

 

Veera Satola

TRX

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

TRX on toiminnallinen tunti, jossa välineenä käytetään joustamatonta TRX® -hihnaa. Vastuksena käytät omaa kehoasi ja tehoa voi lisätä tai vähentää muuttamalla vartalon kallistuskulmaa. Tunti haastaa erityisesti keskivartalon lihakset ja tasapainon. TRX-harjoittelu pohjautuu huipputason tutkimukseen ja parhaiksi todettuihin käytäntöihin mm. armeijasta ja ammattiurheilusta. Harjoittelussa mikään ruumiinosa ei toimi yksin, vaan jokaisessa liikkeessä on mukana useita ruumiinosia. Yksinkertaisimmassakin liikkeessä ovat mukana jalat, selkä, vatsalihakset, hartiat, kädet ja niska. Koska keho on lihasten ketju, siksi myös TRX-liikkeet haastavat koko kehon. TRX:n suurimpiin etuihin kuuluu se, että se antaa kaikille johdonmukaisen, hauskan, vaihtelevan ja tehokkaan tavan saavuttaa liikunnalliset tavoitteet – olitpa sitten vasta alkamassa kuntoilua tai treenannut jo vuosia. TRX:llä voi treenata kuka tahansa, missä tahansa, milloin tahansa.

Emmi Prykäri
Heidi Mannila
Veera Kulmala

Zumba

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

Zumba on aerobicinen tanssillinen liikuntamuoto, jossa musiikki perustuu pääosin latinalaisrytmeihin. Zumba on liikunnan iloa tanssin ja musiikin kautta, ilman stressiä onnistuneista askeleista eikä näin aiempaa tanssikokemusta siis tarvita! Zumba-tunnit sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille, tule siis rohkeasti mukaan!

Veera Kulmala

Kuntosali

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa laadukkaan kuntosalikokemuksen moderneilla laitteilla ja asiantuntevalla henkilökunnalla. Kauttamme saat kaikki tarvittavat työkalut kuntosi kasvattamiseen!

Tzempin trainer on sinua varten

Ammattitaito on henkilökohtaisen ohjauksemme kulmakivi ja vähintään yhtä tärkeä arvo meille on yksilöllisyytesi. Teemme jokaisen ohjelman ja ohjauksen sinun lähtökohdistasi, sinulle. Innostamme ja tzemppaamme sinua tehokkaaseen ja turvalliseen liikkumiseen ja huolehdimme, että harjoittelusi on oikeanlaista. Me hoidamme sinua kokonaisvaltaisesti tavoitteeseesi!

Susanna Hurskainen Personal Trainer, fitnessvalmentaja
Riku Rosvall Hyvinvointivalmentaja
Samuli Kostiainen Joukkuevalmennus
Heidi Mannila Terveydenhoitaja, ravintovalmennus

Hieronta

KATSO KAIKKI KUVAT KPL
Hinnat:

30 min 25€
45 min 32 €
60 min 37 €
75 min 42 €
90 min 49€
 
 Varaa aikasi varausjärjestelmästä: 
 
 Sanna Aro
Mika Ahomäki

Infrapunasauna

KATSO KAIKKI KUVAT KPL

Infrapunasauna on terveyttä edistävä ja rentouttava

Infrapunasaunan terveydelliset vaikutukset perustuvat pitkälti infrapunalämmön syvältä kehoa lämmittävään vaikutukseen. Käsitteenä infrapunasauna tarkoittaa syvälämpöä, joka on aallonpituudeltaan samaa kuin se, mitä esiintyy auringon lämpösäteilyssä. Infrapunasaunassa nautit siis ikään kuin aurinkoenergiasta ilman auringon haitallisia UV-säteitä.

Miksi infrapunasaunaan?

  • Kuluttaa kaloreita
  • Parantaa aineenvaihduntaa
  • Auttaa lihasten palautumista urheilusuorituksen jälkeen
  • Puhdistaa ja kaunistaa ihoa
  • Tehostaa verenkiertoa
  • Helpottaa lihas- ja nivelkipuja
  • Vähentää flunssan oireita
  • Vähentää selluliittia
  • Lämmittää käsiä ja jalkoja (varsinkin ihmisillä, joilla huono ääreisverenkierto)
  • Parantaa lihasten hapenottokykyä

Rentouttavia saunahetkiä!

Lähde: infrapunasauna.fi

 

Infrapunasaunaamme mahtuu kaksi henkilöä kerralla. Ota rentouttava ja palauttava hetki ystävän tai kumppanin kanssa hyvän treenin päätteeksi. Lisäksi saat nämä monet terveyshyödyt tukemaan hyvinvointiasi. 

 

Hinnasto: 

30min  8€ 

e-laskuasiakkaille:

30min  4€ 

Varsinainen infrapunasauna-aika on 20min. Hinta on sama saunoit sitten yksin tai kaverin kanssa. Kaksin aina kaunihimpi sekä henkilöä kohti hinta puolet edullisempi.

Ajat voit varata soittamalla, laittamalla viestiä tai varaa suoraan varausjärjestelmästämme:

Siirry varausjärjestelmään tästä