TULE JA KOE VIRKISTÄVÄ 
LIIKUNTAELÄMYS.

Kuntosali

Kuntokeskus Tzemppi tarjoaa laadukkaan kuntosalikokemuksen moderneilla laitteilla. Saliltamme löydät palvelevan ja koulutetun henkilökunnan, joka auttaa sinua aina tarvittaessa. Kauttamme saat kaikki tarvittavat työkalut kuntosi kasvattamiseen!

Personal Training

Ammattitaito on henkilökohtaisen ohjauksemme kulmakivi ja vähintään yhtä tärkeä arvo meille on yksilöllisyytesi! Teemme jokaisen ohjelman ja ohjauksen sinun lähtökohdistasi, sinulle. Innostamme ja tzemppaamme sinua tehokkaaseen ja turvalliseen liikkumiseen ja huolehdimme, että harjoittelusi on oikeanlaista. Me hoidamme sinua kokonaisvaltaisesti tavoitteeseesi!

Ryhmäliikunta

Tzempissä on monipuoliset ryhmäliikuntatunnit. LesMillsin tunnit ovat laadukkaita ryhmäliikuntatunteja, joissa ohjaaja on lisensoitu ja tuntiohjelmat tarkkaan mietitty. Supersuosittu spinning saa sykkeen nousemaan musiikin ja räiskyvien valojen tahdissa. Puolestaan ikisuosikki on circuit-kiertoharjoittelu. Ohjaajat ovat koulutettuja ammattilaisia, mikä takaa tuntien tehokkuuden, turvallisuuden ja virkistävän liikuntaelämyksen juuri sinulle.

Spinning

Spinning on 45-50 minuutin mittainen tunti sisäpyörätreeniä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa ja ledivalojen välkkeessä. Ohjaajat leikittelevät erilaisilla oteleveyksillä, polkutekniikoilla ja saavat sykkeesi kohoamaan ja hien virtaamaan. Ohjaajat suunnittelevat ohjelmansa itse alusta loppuun, mikä takaa erilaiset ja vaihtelevat tunnit. Tunnin päättää venyttely.

suosittelemme

ajankohtaista